Infoisinfo Nederland

Wakkermans Elektro BV
Adressen in Beesd

www.wakkermanselektro.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0345 681 23?

Adres

Voorstraat 24. P.C. 4153AL, Beesd, Gelderland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Wakkermans Elektro BV

Reparatie in Beesd, Apparatuur in Beesd, Merken in Beesd, Advies in Beesd

Wakkermans Elektro is het grootste witgoedcentrum (witgoedspecialist) in de regio. Verder verkopen wij ook klein huishoudelijke apparaten van de merken Philips, Venta, Inventum, Rommelsbacher, Cloer, Krups, Thomas, Carmen, Babyliss, Princess, Rowenta, Tefal, Braun, Melitta en Remington. U kunt bij ons terecht voor huishoudelijke apparatuur van o.a. Bauknecht, Liebherr, Ignis, Bosch, Miele en Whirlpool. Wij hebben in die meer dan 75 jaar een naam qua service in de regio opgebouwd die klinkt als een klok en staat als een huis. .
Vandaag gemeld is vaak nog dezelfde dag bezocht. Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Vanzelfsprekend nemen wij uw oude apparaat weer mee retour. Als het apparaat niet op de begane grond maar boven staat, wordt deze voor dezelfde prijs ook door ons boven geplaatst. U krijgt bij ons een passend advies en de huishoudelijke apparatuur (koelkast, wasautomaat of een ander witgoedapparaat) wordt gratis bij u bezorgd, wasdroger, was/droogautomaat, vaatwasser, geïnstalleerd en gedemonstreerd. Wij staan voor al meer 75 jaar vertrouwen en al meer dan 75 jaar service. Daarnaast hebben wij een grote sortering verlichting.
Klanten in een straal van ruim 20 km adviseren via mond-op-mondreclame hun familie, vrienden en kennissen dat zij bij Wakkermans Elektro moeten zijn als zij verzekerd willen zijn van een perfecte service, een prettige prijs en een prima voorlichting. Als uw inbouwapparaat niet meer gerepareerd kan worden kunnen wij voor vervanging door een nieuw inbouwmodel zorgen. Deze inbouwapparatuur kan ook door ons gerepareerd worden. Ook voor inbouwapparatuur bent u bij ons op het juiste adres. Indien uw apparaat niet meer te repareren is, kunnen wij u uit voorraad een nieuw apparaat leveren. Wij hebben een eigen technische dienst die voor reparatie van groot huishoudelijke apparatuur bij u aan huis komt. .
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 8:30 18:00
   Dinsdag 8:30 18:00
   Woensdag 8:30 18:00
   Donderdag 8:30 18:00
   Vrijdag 8:30 21:00
   Zaterdag 9:00 17:00
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Wakkermans Elektro BV (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe